Autism Voice

Autism Voice

Our mission

"Cum schimbam lumea? Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

Un copil cu autism nu poate vorbi, nu raspunde. Nu are cum sa explice ce il doare. Autismul il tine captiv.

Autism Voice vorbeste in numele copiilor pe care ii sustine prin proiectele sale. 

https://autismvoice.ro/rezultate/ 

Ajutorul tau poate insemna ore, zile, luni de sedinte de terapie. Astfel, in timp, acesti copii vor fi proprii lor ambasadori in viata.

Noi, la Autism Voice, facem tot ce este omeneste posibil pentru copiii cu autism.
Ajuta-i si tu sa isi gaseasca drumul inapoi in bratele parintilor si in societate. Ajuta-i sa duca o viata normala.

https://autismvoice.ro/rapoarte-activitate/ 

Misiunea asociației Autism Voice, încă din 2008, este de a dezvolta și a oferi, la nivel național, cei mai buni specialiști și cele mai bune programe de recuperare și integrare a copiilor cu tulburări din spectrul autist sau comportamentale.

Cele trei centre de terapie ale asociație sunt repere de profesionalism în România, iar echipa multidisciplinară a asociației asigură rezultatele optime în recuperarea abilităților copiilor cu dizabilități neuropsihice.

Cum? Hai sa vorbim!

Scrie-mi pe camelia.puscasu@autismvoice.ro .

Sau hai sa ne auzim la telefon 0751 282 120.

 

 

 

[ Show more ]

Projects

Autism Voice
Daruim VOCE copiilor cu autism!
1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.
Autism Voice
Institutul Autism Voice
Institutul Autism Voice este primul centrul multifuncțional de terapie și cercetare în autism, cu programe pentru adolescenți și adulți cu autism si alte probleme neuropsihice si unde punem bazele cercetarilor in domeniu la nivel national. 
Autism Voice
#AutismVoiceLine - Consiliere de specialitate gratuita on-line si telefonica pentru familiile cu copii cu autism izolati la domiciliu
1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Si este izolat la domiciliu de peste o luna de zile fara terapie, fara recuperare, fara integrare sociala. Daruieste-ti ziua de nastere pentru ca specialistii Autism Voice sa poata ajuta orice familie cu copii cu autism sa aiba suportul gratuit de care au mare nevoie perioada asta!
View all projects8

Evenimente fundraising

Daruim VOCE copiilor cu autism! @ Legal Half-Marathon Bucharest ~ 2024

 

Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice.


Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

Institutul Autism Voice @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Daruim VOCE copiilor cu autism! @ Provocări sportive individuale ~ 2023

 

Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

Daruim VOCE copiilor cu autism! @ Băneasa Forest Run ediția de primăvară ~ 2023

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona. 

Editia de primavara este despre bucuria de a alerga prin padure in natura care se trezeste la viata, printre peisaje incantatoare si verdele crud oferit de primavara, intr-o atmosfera prietenoasa.Daruim VOCE copiilor cu autism! @ Legal Half-Marathon Bucharest ~ 2023

 

Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice.


Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, cu sprijinul RO CLUB MARATON vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

Daruim VOCE copiilor cu autism! @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vezi toate evenimentele59

Fundraising pages

30% Complete
Ziua mea, pentru mic si mare, sa fie cu mult rost!

Hello, Se zice ca nimic nu este mai frumos decat sa imprastii bucurie pentru cei ce au nevoie, insa eu cred ca si mai frumos de atat este sa imprastii...

100% Complete
Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie. Cel...

100% Complete
Cel mai frumos cadou de ziua mea

  Anul acesta am ales sa daruiesc ziua mea de nastere copiilor cu autism din Asociatia Autism Voice deoarece vocea lor conteaza si trebuie auzita! Imi...

8.6% Complete
Pentru Florin, Donația Ta este cel mai special cadou de ziua lui de naștere

Bună tuturor! Eu sunt Florin, am 4 ani și d-abia acum învăț cum să vă cunosc, pe voi și lumea din jur. Mami și tati au fost veseli și plini de speranț...

63.87% Complete
Nu sta deoparte. Fii implicat!

Alerg pentru Autism Voice la Baneasa Forest Run pe 2 aprilie deoarece am un baietel cu autism in varsta de 9 ani .  Povestea noastra a inceput cand am...

3.3333333333333% Complete
View all pages451