Autism Voice

Autism Voice

Daruim o voce copiilor cu autism! - 2020 @ 100K Walk ~ 2020

Dată: 31 December 2020
De câte ori ai șansa de a accepta o provocare ce știi că te va schimba? Pentru că dacă ești “atins” de 100K Walk sigur ți se schimbă dest
[ Show more ]

6

Galantomi:

352

Donații:

44,336 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

De câte ori ai șansa de a accepta o provocare ce știi că te va schimba? Pentru că dacă ești “atins” de 100K Walk sigur ți se schimbă destinul. Au pățit-o toți anul trecut. O dată cu asta ai șansa să dai sens pașilor tăi. Pentru că 100K Walk este o călătorie din interiorul tău către destinele celor din jur care au nevoie de ajutorul nostru.

Suntem patru cei care am inițiat acest proiect: Daniel Osmanovici, Andrei Gligor, George Balta și Memo. Ni s-au alăturat doi ambasadori anul trecut care rămân pe poziții și anul acesta: Ion Boncea și Marius Furceanu. Vom merge și anul acesta 100 de kilometri pentru a da sens pașilor noștri și pentru a vă inspira să vă alăturați visului nostru de a face din această călătorie un drum inițiatic care să schimbe destine.

Ideea e simplă: trebuie să parcurgi 100 de kilometri în mers sau alergare de sâmbătă dimineață ora 07:00 până duminică seară la ora 20:00. Ai la dispoziție 37 de ore pentru a te lupta cu tine să poți ajunge să acoperi acestă distanță. Oriunde în lume te afli în momentul parcurgerii celor 100 de kilometri. Pentru că asta face ca 100K Walk să fie accesibil oricui, nu trebuie să fii într-un loc anume sau pe un anumit traseu pentru parcurgerea distanței. Și astfel, deși mergem separat, pașii ne duc în aceeași direcție. Posibil să nu poți parcurge întreaga distanță anul acesta. Măcar știi cu ce te vei lupta anul viitor. Asta e dimensiunea sportivă.

Mai e dimensiunea de implicare socială sau, cum îi zicem noi, afectivă. Pașii pe care îi facem noi cei de pe grupul de Strava se adună în kilometri pe care ne dorim să-i vindem pentru a putea strânge fonduri pentru orele de terapie ale copiilor din Autism Voice.
Și așa am ajuns și în zona în care iți spunem că și această a două ediție de 100K Walk este tot pentru a susține micuții cu autism.

Pentru că orele de terapie pe care ei le fac la Autism Voice îi ajută să pășească cu încredere în lumea noastră. Fără acele ore de terapie vocea lor nu ar putea fi auzită. Pe câțiva dintre ei i-am cunoscut anul trecut. Și pe terapeuții lor. A fost suficient ca să luăm decizia de a-i sprijini în continuare. Știm câtă nevoie au unii de alții, iar împreună, de noi, de implicarea noastră, a celor care facem din 100K Walk o călătorie din interiorul nostru către destinele lor.

Fiecare 55 de lei strânși vor deveni o oră de terapie. Fiecare oră poate însemna un cuvânt nou, un gest, o sansă pentru o viată normală.

Dacă vrei ca și kilometri tăi să fie transformați în ore de terapie, înscrie-ți pașii în Strava, de oriunde ai fi pe 13 – 14 iunie 2020, aici:
https://www.strava.com/clubs/562704.

Poveștile edițiilor următoare de 100K Walk le putem scrie împreună. Pentru că împreună avem mai multă putere. Iar mai multă forță poate aduce mai multă bucurie. Mai multă normalitate.

100K Walk – Solvitur Ambulando – It is solved by walking (Se rezolvă prin mers)