Florin Voica - Autism Voice

Dar din dar, se face rai! Licitez o sticla de vin unicat, pentru copiii cu autism!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
10,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Florin Voica, Presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, si in toti anii mei de pana acum, am realizat ca cel mai important lucru in viata este sanatatea!

Asadar, anul asta, de ziua mea, imi donez ziua de nastere printr-o licitatie de vin fiindca daruind celor pe care ii iubesti este cea mai mare satisfactie, iar copiii cu autism merita tot efortul nostru pentru a fi sanatosi si a primi sansa la recuperare si integrare sociala.

Anul acesta am primit o sticla de vin unicat si o licitatez cu drag! Toti banii stransi in urma ei vor asigura, sper eu, cel putin 180 de ore de terapie pentru 20 de copilasi cazuri sociale.

Sticla este Bodegas Sendra Gonzales - Vin Special Fortifiant - Artizanal Principe de Azahar - Vin din portocale de 1,750 l din Rezerva Especial -1998.

Este un vin complex de arome, rasat, de o calitate exceptionala, cu gust puternic de coji de portocale, bine structurat, bogat si perfect echilibrat, Realizat din suc de portocale 100% natural, provenind dintr-un soi de portocale din Valencia, fructe mature, este un vin fin, extrem de rar, care odata baut nu-l uiti niciodata. Aceasta sticla este editie limitata, produs special pentru Casele Regale si este placata cu argint.

Vinul din interior este rezultatul a peste 15 ani de cercetări, deschizând drumuri către noi orizonturi, drumuri alternative vinurilor tradiționale, folosind ca materie primă alte fructe decât strugurii. Fermentarea și învechirea sa de minim 36 de luni, se realizează foarte lent în butoaie mici de oțel inoxidabil, ceea ce permite menținerea cu ușurință a aromelor de fructe.

Acest fabulos sortiment este rezervă specială din 1998 în sticlă de cristal, cutie originală cu legătură de mătase, eticheta metalică. Are o culoare frumoasă și o expresie de fructe intensă, atât olfactiva, cât și gustativa. Este o alternativă excelentă pentru ocazii formale, cadouri și nu numai. Dacă se dorește a se surprinde, acesta este vinul care trebuie să-l prezentați. In Romania exista doar 60 de sticle!

Tip: Demidulce

Soi: Portocale

An: 1998

Macerare: 8 ani

Valoarea: 10.000 lei

Sticla de vin va fi expusa pana la achizitionare la Grapes - The Wine Bar - Bulevardul Mărășești 2, București.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Daruim o voce copiilor cu autism! - 2020

1 din 59 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!