Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ioana Cristea Autism Voice

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Buna,

Sunt Ioana, make-up artist si mama a unui copil minunat. Copiii mereu au fost un subiect sensibil pentru mine. Mai ales copiii cu probleme.

Ii cunosc pe cei de la ATCA de mult timp si pot sa spun cu mana pe inima ca terapia pe care o practica functioneaza. Am vazut copiii aflati in recuperare cu ochii mei. I-am vazut recitand poezie, i-am vazut cantand la pian, i-am vazut socializand atat cat pot ei acum. Exista speranta!

Pentru speranta asta imi daruiesc ziua de nastere. Pentru copiii acestia este nevoie de bani si sprijin permanent. Pentru toti aceia care cred ca nu exista speranta, eu pot face ceva, ca sa vada ca se poate.

Vreau ca acesti copii sa se recupereze cat mai mult. Vreau ca ATCA sa se extinda si sa ajute cat mai multe familii.

Asa ca, daca vrei sa-mi faci un cadou de ziua mea, te rog, doneaza pentru acesti copii. Este cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face anul acesta!

Te pup,

Ioana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

170 copii sunt integrați în programe de terapie, în cele 2 centre ATCA. 15 dintre aceștia sunt copii orfani sau proveniți din familii nevoiașe. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

La multi ani!
24 Jan 2018
24 Jan 2018
23 Jan 2018
La multi ani suflet frumos! <3
23 Jan 2018
La multi ani, Ioana! Plina de suflet ca intotdeauna!
23 Jan 2018
23 Jan 2018
23 Jan 2018

Anonymous

100 RON
La multi ani!
23 Jan 2018