Alege astăzi să fii SCHIMBAREA!

 

LAVINIA CHIRIPUCI Autism Voice

100% Complete
1,500 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații

Un copil cu autism nu poate vorbi normal, nu răspunde, nu te privește în ochi, nu are cum să explice ce îl doare. Autismul îl ține captiv.

Deși această afecțiune durează toată viața și determină diferite grade de izolare socială, tratamentul poate aduce o ameliorare semnificativă în viața copilașilor cu autism.
Pentru acest lucru este nevoie însă de multă răbdare, specialişti bine pregătiţi şi bani pe care părinţii nu îi au, sau mai grav părinți care nu există ….

Aici intervii TU aducând Schimbare, aducând Speranță, oferind o Șansă unui copilaș bolnav.
Făcând o alegere schimbi viitorul unui copil, 2, 3….azi eu, mâine Tu, poimâine Voi…TOȚI împreună!!!

Donațiile voastre, indiferent de sumă, adunate, se transformă în ore de terapie pentru copiii care suferă de tulburări din spectrul autismului.

Impreună cu ajutorul vostru mi-am propus să strâng echivalentul a cel puțin 30 de ședințe de terapie pentru copilașii bolnavi de autism de la centrul ATCA.

O ședință de terapie pentru un copilaș = 50 de lei.
Alege astăzi să fii SCHIMBAREA în viața acestor copilași, cărora TU le poți oferi Speranță, făcând o donație (oricât de mică).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei noi vom alerga! Pentru ei vom transforma kilometrii nostri in donatii.Cu fiecare oră de terapie, micuții învață să vorbească, să se joace și să își facă prieteni. Fii alaturi de noi in aceasta noua provocare! Doneaza atat cat doresti. Este atat de usor sa faci o fapta buna! Leu cu leu, om

 

3 Donații

Anonomys Anonomys

1,300 RON
29 Sep 2018
28 Sep 2018

Anonymous

50 RON
28 Sep 2018