Impreuna pentru zambetul copiilor cu autism

 

71% Complete
355 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
”The value of a man should be seen in what he gives and not in what he is able to receive.” - Albert Einstein   Voi alerga pentru copiii cu autism pe data de 14 octombrie, alături de Legal Runners și ATCA Super Team. Eu aleg, tu donezi, amândoi ajutăm.    Fiecare 50 Ron donați = 1 oră de terapie = o șansă la viață. Oferă cât mai multe șanse la viață!    Copiii sunt prioritatea mea profesională. Sunt avocat specializat pe drepturile copilului și am ajutat zeci de familii să găsească varianta cea mai bună pentru interesul superior al copiilor, în instanță sau în afara ei, prin mediere. Acum vreau să ajut copiii care au nevoie de terapie, pentru a deveni adulții de care avem nevoie. Fii alături de mine!  

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei noi vom alerga! Pentru ei vom transforma kilometrii nostri in donatii.Cu fiecare oră de terapie, micuții învață să vorbească, să se joace și să își facă prieteni. Fii alaturi de noi in aceasta noua provocare! Doneaza atat cat doresti. Este atat de usor sa faci o fapta buna! Leu cu leu, om

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
13 Oct 2018
Succes la maraton și succes în tot ceea ce ți-ai propus. ATCA este o organizație minunată, le mulțumesc pentru că există.
12 Oct 2018

Anonymous

75 RON
04 Oct 2018

Anonymous

30 RON
04 Oct 2018