Laura Negrea - Autism Voice

Eu alerg..tu donezi...ei ne răsplătesc cu zâmbete...împreună avem de câștigat ❤

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Emoție. Emotie. Emotie..cam atât și nimic mai mult am simțit când Beatrice m-a sunat și mi-a propus sa ma autoprovoc dar și sa ajung sa mai bifez un challenge: acela de a alerga pentru cineva care nu poate deși și-ar dori din tot sufletul :) “Laura, ce spui, ai vrea? Da, când începem ?!” Spiritul de moldoveancă a început sa clocotească și iată-ne aici.

A scrie câteva vorbe ? “Ooo, e simplu” (ar zice unii), “e natural” (ar spune alții)...eu zic ca este doar firesc sa facem acest lucru când efectiv simțim :)

Astăzi, dragii mei dragi, simt ca vreau sa împărtășesc cu voi un pas pe care ma țin demult sa îl fac, și anume sa ajut cu ce pot și cum pot eu mai bine. De astăzi m-am alăturat frumoasei și călduroasei echipe Autism Voice și tot începând de astăzi am început sa fiu precum “Zoe, fii barbată !” dar nu pentru mine ci pentru sufletele care au nevoie de mine, de tine, de noi ! 

Închei micuțul meu monolog printr-un citat care rămâne drag in sufletul și inima mea : “Daca i-am facut fericiti pe oameni, am adormit si eu fericit.” - Radu Beligan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Mișcă lumea din jurul tău! Hai în echipa noastră și aleargă pentru copiii cu autism! Toată viața micuților cu tulburări din spectrul autist e o adevărată cursă: să fie înțeleși, să

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!