Bike 4 Life . - Autism Voice

Împreună suntem o #VOCE

1,180 RON Donatii stranse
23.6% Complete
5,000 RON Target
3 Donatii
83 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii din Autism Voice sunt izolați și neînțeleși din cauza unui diagnostic dur. Pentru ei, izolarea este un stil de viață. 1 din 54 de copii este diagnosticat cu autism. În fiecare an, mii de copii primesc acest diagnostic grav. Mii de cereri, mii de părinți care cer ajutor pentru a-și trata copiii.

Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar copilul tău.

Pentru ei și tratamentul de care au nevoie, am creat Bike 4 Life, o călătorie a fiecăruia dintre noi, către o lume mai bună. 

În perioada 2 – 11 iulie 2021, ne dorim să facem o schimbare împreună. Poți participa la toată cursa virtuală, poți alege doar o categorie din cursă sau poți face o donație aici. Alegerea este a ta!

Fiecare suma strânsă cu această ocazie se va transforma în ore de terapie pentru cei 400 de copiii de care avem grijă. Fiecare 55 de lei = o ora de terapie! Fiecare oră poate însemna un cuvânt nou, un gest, o sansă pentru o viată normală. 

Iți mulțumim că te alături nouă. Împreună suntem o #VOCE pentru copiii cu autism care nu pot vorbi în numele lor și călătoria noastră le-o dăruim lor, cei care trăiesc o viață în izolare. 

Mai multe detalii despre cursă aici: http://bit.ly/Bike4Life2021.

#wereallinthistogether 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Daruim VOCE copiilor cu autism! - 2021

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

Bike 4 Life ~ 2021

Copiii din Autism Voice sunt izolați și neînțeleși din cauza unui diagnostic dur. Pentru ei, izolarea este un stil de viață. 1 din 54 de copii este diagnosticat cu autism. În fiecare an, mii

3 Donatii

Anonymous

1,000 RON
17 Jun 2021
11 Jun 2021

Adrian Lomas

150 RON
Go for it @Andrei. Great challenge and a great cause. You'll rack up the distance for the OSF team as well. in the Round the World Challenge .
10 Jun 2021