Putem face gesturi mici, din care se nasc lucruri mari!

 

Raluca Gabor Autism Voice

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Poate că, pentru mulți dintre noi, autismul reprezintă o tulburare de dezvoltare pe care nu o întâlnim, prea des, în jurul nostru.
Însă, realitatea e dură. Autismul este una dintre cele mai întâlnite tulburări neuropsihiatrice ale copilăriei. O boală care poate debuta încă din primul an de viață sau în jurul vârstei de 2-3 ani, chiar dacă până la acel moment evoluția a fost una normală.

Dincolo de cuvinte, ceea ce ne încurajează, este faptul că putem ajuta copiii cu autism, noi fiind aceia care le oferă o șansa spre o dezvoltare normală.

Îți dorești să contribui la dezvoltarea unui copilaș?

Și eu îmi doresc acest lucru, chiar dacă este pentru prima dată când mă implic într-o astfel de acțiune. Recunosc sunt emoționată și nici nu sunt cea mai bună sportivă, de aceea am mare nevoie de susținerea și ajutor tău.
Așa că, te rog, ajută-mă să strâng 1.000 lei, bani care reprezintă costul a 20 ședințe de terapie, iar eu, mă angajez să alerg din tot sufletul și cu toată forța, la Bucharest Marathon pe 14 octombrie 2018.

Oricât de mică sau mare va fi donația ta, sufletul meu de copil îți mulțumește și te asigur, pe această cale, că voi depune tot efortul fizic și psihic necesar pentru a termina această cursă!

Orice donație reprezintă un pas în față, precum și o nouă șansă pentru un copil cu autism de a fi ”în rând cu ceilalți”.
Cred cu tărie că împreună, noi, copiii mari, putem face gesturi mici, din care se nasc lucruri mari!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei noi vom alerga! Pentru ei vom transforma kilometrii nostri in donatii.Cu fiecare oră de terapie, micuții învață să vorbească, să se joace și să își facă prieteni. Fii alaturi de noi in aceasta noua provocare! Doneaza atat cat doresti. Este atat de usor sa faci o fapta buna! Leu cu leu, om

 

6 Donații

Marius si Alex

250 RON
Baftă!
12 Oct 2018

ana maria badea

300 RON
11 Oct 2018
11 Oct 2018
Success!
25 Sep 2018
Bafta!!!
24 Sep 2018

DHS

50 RON
22 Sep 2018