1000 km pentru copiii cu autism!

 

Robert Zamisnicu Autism Voice

21.6% Complete
216 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Salut prieteni,

Eu și ATCA vă invităm să vă implicați într-o campanie de fundraising specială, a cărei obiectiv este acela de a oferi ore de terapie celor 170 de copii care suferă de autism .

Mijloacele de a susține acest demers sunt diverse: donând direct sume de bani, alergând pentru cauza lor nobilă, dând mai departe povestea sau fiind voluntar în cadrul activităților ATCA.

După cum probabil știți deja, eu am absolvit facultatea de sport și practic atletismul din și cu pasiune. Am luat contact pentru prima oară cu competitiile de alergare in 2015 și de atunci caut mereu noi provocări.

De data aceasta, mi-am propus să alerg 1000 de kilometri pentru ATCA, până la finalul anului , sperând că eforturile mele se vor "converti" in ore de terapie pentru copiii cu autism .

Nu va fi ușor să alerg o medie de 15 km zilnic, dar nici unui copil care suferă de autism nu ii este ușor să facă față trăirilor intense.

Cu fiecare donație din partea voastră, ATCA le poate oferi copiilor orele de terapie, in care învață și se joacă. Pe scurt, trăiesc o copilărie normală!

Sunt convins că impreună vom atinge obiectivul setat: 1000 km și 1000 lei pentru copiii cu autism!

Mulțumesc, atât eu cât și ATCA, in anticip, pentru susținerea și energia voastră pozitivă!

Cu prietenie,
Robert.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

Alerg 90 de zile pentru ATCA a fost lansata de Constantin Paraschiv. El a alergat timp de 90 de zile, 10 km pe zi si si-a propus sa stranga cu ajutorul donatorilor cate 100 ron pentru fiecare zi in care alearga, 10 lei pentru fiecare km parcurs, pentru a sustine ATCA. Ulterior au dorit sa se alature initiativei lui si alti sustinatori ai organizatiei care alearga distante diferite pe parcurul a 9

 

5 Donații

Mult succes in continuare. Admir ceea ce faci.
04 Dec 2018

Bafta !

75 RON
Apreciez ceea ce faci si iti urez sucess si multa bafta in continuare !
04 Dec 2018
22 Oct 2018

Abracadabra

10 RON
22 Oct 2018
19 Oct 2018