Dăruiește și tu! Ne donăm ziua de naștere pentru copiii cu autism, al doilea an la rând. :)

 

40% Complete
800 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

Sunt Bianca Tudor, fondator Elite Business Women, Co fondator It Hub Sibiu, Realizator & Moderator Emisiune  „Ele au reușit”, și îmi dăruiesc ziua de naștere pentru al doilea an la rând copiilor cu autism ai ATCA, care au nevoie de tot suportul nostru pentru a avea o voce în comunitatea românească. 

Prin Elite Business Women am creat o comunitate a femeilor antreprenor, care se dezvolta de la an la an, atat in Romania cat si la nivel international.

In prezent, rețeaua a depășit 6.000 de românce din țară și din diaspora, care conduc afaceri de top, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în cadrul conferințelor organizate în România, Portugalia și Marea Britanie.

Tot astfel, vreau să ajut la crearea unei comunități puternice de susținători ai recuperării și integrării copiilor cu dizabilități neuro-comportamentale în societate fiindcă și ei pot să devină adulți funcționali, pot fi parte din viitorul acestei țări, pot avea o viață completă dacă îi ajutăm să aibă parte de terapie gratuită.

Sunt Teodora Ionașcu, avocat coordonator în cadrul Teodora Ionașcu și Asociații SPARL, și tot ceea ce fac, fac cu dragoste. :)

Cred cu tărie în progres și dezvoltare personală, iar avocatura este o profesie care te scoate permanent din starea de confort și te provoacă să-ți depășești constant limitele.

Pentru că sunt o perfecționistă convinsă, particip la traininguri de pregătire profesională și cursuri de specializare, întrucât vreau să le ofer clienților mei siguranță și încrederea că au făcut o alegere bună, atunci când au decis să-și aducă afacerile la firma de avocatură pe care o coordonez.

Tot astfel, vreau să ajut la susținerea recuperării și integrării copiilor cu dizabilități neuro-comportamentale în societate prin educație și dragoste fiindcă și ei pot să devină adulți funcționali, pot fi parte din viitorul acestei țări, pot avea o viață completă dacă îi ajutăm să aibă parte de terapie gratuită și de suport profesionist.

Anul acesta, în loc să ne dăruiți cadouri, donați minim o oră de terapie pentru acești micuți (50 de lei), astfel încât să împrăștiem faptele bune în lume și să dăruim o voce celor care nu au.

Vă mulțumim pentru că dăruiți alături de noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Loredana Costina

350 RON
20 Feb 2019
20 Feb 2019
Un gest frumos pentru un scop nobil. Felicitari doamnelor.
20 Feb 2019
19 Feb 2019