Scriem povesti cu final fericit impreuna!

 

Alex Panait Autism Voice

11.25% Complete
225 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
2
Donații

Mythos= myth, mythos (narrative of importance to a particular group or culture)

 

Bună ziua, eu sunt Alecsandru. Dar asta știați deja. Ce nu știați este că mă trag dintr-un neam de creaturi mitice.

Stră-stră-stră bunicul meu era vlăstar de Sparklemuffin. Despre Sparklemuffini se spune că dacă apar în a 3-a zi de joi din luna Martie la pervazul creștinilor, fie își rup picioarele, fie câștigă pufuleți la tombolă.

Zarathustra a primit de ziua lui o pereche de Sparklemuffini, deși tot ce își dorea era o cămașă în carouri, din colecția nouă primavară-vară de la H&M.

A nu se confunda cu Sperklemuffinul, cunoscut pentru cei 300 de ochi-120 pentru depărtare, 180 pentru citit. Dacă te uiți direct în ochii lui, riști să-ți pierzi dreptul de a conduce autovehicule din categoria B pe raza județului Dâmbovița.

Stră-stră-stră-bunica mea, pe de altă parte, era din neam de pârși dungați. Aceștia arată ca un pârș normal, cu mici diferențe. Cap de pârș, corp de pârș, coadă de pârș. Părți ale unor pârși diferiți, totuși. Din clanuri rivale.

În folclorul urban, vederea unui pârș aduce fie ghinion, fie  vești despre un nou concert Bănică Jr de la Sala Palatului. Nimic bun, cu alte cuvinte.

Animalul spirit al Împăratul Qin era un pârș. Acesta i-a apărut în vis și în timp ce fredona divin Buzunarul meu vorbește, l-a mușcat cu sălbaticie de nas pe împăratul care nu bănuia nimic.

Date fiind datele mele genetice de alergător de mare performanță, vă invit să îmi fiți alături în încercarea de a scrie alte povești, la fel de frumoase. Pentru copiii care suferă de autism, de data aceasta.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei noi vom alerga! Pentru ei vom transforma kilometrii nostri in donatii.Cu fiecare oră de terapie, micuții învață să vorbească, să se joace și să își facă prieteni. Fii alaturi de noi in aceasta noua provocare! Doneaza atat cat doresti. Este atat de usor sa faci o fapta buna! Leu cu leu, om

 

2 Donații

01 Jul 2019

Anonymous

150 RON
26 Feb 2019