Ocolul Pământului în 40 de ani

 

18% Complete
450 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
6
Donații

Bună,  

Sunt Alina Gheorghiescu, manager în turism de peste 15 ani, blogger de travel, organizator de evenimente, femeie, mamă şi soţie, fiică, soră si prietenă, în aceeaşi măsură.  

Iubesc călătoriile şi scriu despre experienţele noastre alături de copii pe Familia Hai Hui. Iubesc oamenii şi încerc să ajut cât pot, unde pot, cu ce pot. Învăţ permanent şi cred în dezvoltare personală, bunătate şi "pay it forward", astfel încât simt nevoia să dau mai departe puţin din ce am, ce simt şi ce sunt.  

Cred cu tărie că lumea poate fi un loc mai bun printr-un efort cât de mic al fiecărui om, că un gest mărunt al nostru poate însemna un viitor mai bun pentru altcineva. Îmi doresc ca toţi copiii să aibă şanse la un viitor bun, de aceea vreau să ajut la susținerea recuperării și integrării copiilor cu autism și alte dizabilități psiho-comportamentale în societate prin educație și dragoste.  

Ei pot deveni adulți funcționali, pot avea o viață completă, dacă îi ajutăm să aibă parte de terapie gratuită și de suport profesionist.  

Anul acesta organizez prima petrecere de ziua mea, deşi sunt deja la jumătatea vieţii. Am ales să îmi donez ziua de naştere copiilor cu autism pentru că vreau ca ei să facă parte din viitorul acestei țări, pentru că pot fi dacă au susținere.  

În loc de cadouri, vă rog să donați minim o oră de terapie pentru acești micuți (50 de lei), astfel încât să dăruim o voce celor care nu au şi să facem lumea un pic mai bună. Om cu om, puţin câte puţin, pentru fiecare copil!  

Îţi mulţumesc că dăruieşti alături de mine!

     

Cu drag,  

Alina

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Stiu ca e putin, dar sper sa ajute
22 Mar 2019
15 Mar 2019

Cristina Pintilie

50 RON
15 Mar 2019
14 Mar 2019
14 Mar 2019

Anonymous

150 RON
ete, 3 ore.
11 Mar 2019