Este mai bine să fii cel iubit sau cel care iubește?

 

Alex Panait Autism Voice

5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
178
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

În rândurile care urmează, vă prezint câteva dintre observațiile mele. Nu sunt observații recente, pentru că am rămas fără observații în ultima perioadă.

Este mai bine să fii cel iubit sau cel care iubește? Cred că niciuna dintre variante nu este de dorit dacă ai colesterolul peste 400.

Prin iubire, mă refer desigur, la dragostea romantică dintre un bărbat și o femeie, iar nu la acel sentiment inerent între o mamă și fiul său, ori dintre doi fani ai lui Ștefan Bănică Jr. 

Desigur, iubirea vine la pachet cu impulsul nefiresc de a cânta. Când se ivesc astfel de ocazii, este bine să rezistăm impulsului. Se mai zice și că frumusețea stă în ochii privitorului. Excepție face, desigur, situația când privitorul suferă de strabism, caz în care este indicat a se apela rapid persoana cu cea mai bună vedere din preajmă pentru a afla care fată e mai drăguță. În 7 din 10 cazuri fata cea mai frumoasă e și cea mai plictisitoare dintre toate. Acestea sunt momentele în care unii oameni contestă cu tărie existența lui Dumnezeu pe pământ. 

Pe 18 Iunie, 2022, însoțit de buna mea prietenă Teodora Dumitrof, mă voi avânta în necunoscut- Retezat Sky Race, traseul de 24 de Km- Traseul Buta. Dar nu mi-este teamă de moarte. Adică, în definitiv, am fost mort milioane de ani dinainte de a mă naște și nu s-a întâmplat nimic grav din cauza asta. Și nici concursurile astea de SkyRace nu prea mai sunt ce-au fost. Recomand orice altă activitate. Încercați să vizitați un prieten bolnav la spital, de exemplu. Sau să colecționați timbre.

Dacă nu vă place nici ultima recomandare, puteți încerca să îi ajutați pe copiii cu tulburări de spectru autist de care se ocupă bunii prieteni de la Autism Voice. O oră de terapie (65 de Lei) îi poate aduce mai aproape de o viață mai bună.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Si este izolat la domiciliu de peste o luna de zile fara terapie, fara recuperare, fara integrare sociala. Daruieste-ti ziua de nastere pentru ca specialistii Autism Voice sa poata ajuta orice familie cu copii cu autism sa aiba suportul gratuit de care au mare nevoie perioada asta!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Vant in pupa!
16 Jun 2022