Autism Voice

Autism Voice

Daruim o voce copiilor cu autism! - 2020

Status: Finantat

1 din 59 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

[ Show more ]

70,040 RON

Sumă:

21

Galantomi:

567

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

AUTISMUL înseamnă tăcere și singurătate
Niciun copil nu merită să fie condamnat
din cauza acestui diagnostic

 

Au trecut 6 luni de când am pășit îngrozită în spitalul de neuro-psihiatrie, ținându-mi strâns copilul de mână. Este o senzație înfiorătoare. Simți că i se va întâmpla un lucru teribil și tu nu poți face nimic. Deși copilul meu nu vorbește, nu se uită la mine, nu știe să se joace cu jucăriile, are crize și uneori țipă în continuu, mi-am dorit ca medicii să-mi spună că totul este bine.
Când am auzit diagnosticul AUTISM toate așteptările și speranțele mele au dispărut. Un val de disperare, durere și neputință le-a acoperit pe toate.
Autismul este un diagnostic pe viață, este acea tulburare pe care o porți singur, pentru care nu există medicamente miraculoase.
Mi-am șters ochii, am respirat, mi-am luat copilul în brațe și l-am strâns cu putere pentru a mă încuraja. Am întrebat ce putem face, iar singurul răspuns a fost: terapie, multă terapie de recuperare, mulți ani.
Așa a început povestea noastră, pe care doar noi doi o știm, eu și Radu. De 6 luni mergem zilnic la terapie, iar după primele luni chinuitoare am reușit să zâmbim. Am reușit să-i reducem crizele de plâns, să îl facem să ne privească și să ne arate jucăriile care-i plac.
Aștept primul lui cuvânt, mai tare decât orice lucru din această lume. Fiindcă atunci când va spune primul cuvânt, îmi voi permite din nou să sper că are o șansă de recuperare și că vom putea învinge acest diagnostic.
                                                                                      Alexandra, mama unui copil cu autism

Pentru copii precum Radu, misiunea Autism Voice este de a de a sprijini, prin toate mijloacele și cunoștințele acumulate în anii de experiență, recuperarea și integrarea socială a copiilor cu autism și tulburări de dezvoltare.

Alegerea ta de a strange fonduri către Autism Voice poate transforma în bine viețile multor copii cu dizabilitati.

Vei oferi dreptul la recuperare cât mai multor copii. Un copil cu autism are nevoie de minimum 40 ore de terapie/luna, care costa 2400 lei/luna. Intr-un an de zile, un singur copil are nevoie de minimum 28.800 lei.

Poți ajuta la înființarea unor noi centre de terapie.

Vei dărui ore de terapie celor 400 de copii cu autism aflați deja în centrele Autism Voice.

Vom putea aduce terapia și altor copii din orașe defavorizate.

Sau poti finanta ateliere de integrare pentru micuti.

Toate daruiesc o voce unor copii ce merita o sansa la o viata mai buna!