Autism Voice

Autism Voice

#AutismVoiceLine - Consiliere de specialitate gratuita on-line si telefonica pentru familiile cu copii cu autism izolati la domiciliu

Status: Fundraising

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Si este izolat la domiciliu de peste o luna de zile fara terapie, fara recuperare, fara integrare sociala. Daruieste-ti ziua de nastere pentru ca specialistii Autism Voice sa poata ajuta orice familie cu copii cu autism sa aiba suportul gratuit de care au mare nevoie perioada asta!

[ Show more ]
1.7563351875495% Complete

3,816 RON

Sumă:

6

Galantomi:

41

Donații:

217,271 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Din momentul in care s-au impus restrictiile pentru reducerea efectelor COVID-19, resursele disponibile pentru orice copil cu autism au fost inchise. Acest lucru aduce grave repercursiuni pentru copiii afectati aflati in recuperare, putand sa duca la regres partial sau total a tot ce s-a lucrat pana la acel moment cu copilul cu autism, si pentru parinti, putand sa duca la anxietate, depresie, furie, cu efect direct asupra copilului care nu se poate controla in lipsa suportului de specialitate.

Iar pentru copiii cu autism fara recuperare, repercursiunile sunt si mai grave (agresivitate excesiva, crize de nestapanit, izolare completa etc.), deoarece socializarea, desensibilizarea la mediul inconjurator si scolile speciale erau singurele surse de integrare.

Autism Voice a dezvoltat in regim de urgenta, in martie 2020, Autism Voice Line, un sistem de suport si consiliere psihologica si emotionala on-line si telefonica gratuita pentru familii si copii afectati de autism.

Prin acesta, specialistii Autism Voice ajuta, 4h/zi, prin sfaturi si recomandari de lucru de specialitate orice familie cu copii cu autism izolati la domiciliu si prin consiliere psihologica si emotionala parintii/apartinatorii copiilor.

In decursul unui an de zile, 80 de familii au beneficiat pana acum de ajutorul nostru prin acest serviciu. Nevoia insa este foarte mare si nu o putem suplini din lipsa de resurse financiare.

Ne dorim ca Autism Voice Line sa devina un serviciu complex, full-time, timp de trei luni de zile cel putin, de suport on-line si telefonic prin care vom atinge doua obiective importante cu rezultate imediate si pe termen lung. Cel putin 500 familii din tara vor beneficia de consiliere psihologica si emotionala oricand intre orele 9:00 si 13:00, prin Skype sau Telefon, de luni pana vineri, cel putin trei luni de zile. Mai mult, cel putin 500 de familii din tara vor putea beneficia si de sfaturi si recomandari de interventie la domiciliu pentru a-si ajuta copiii sa nu regreseze, sau mai rau, pe perioada de izolare.

Putem sa facem asta numai cu ajutorul tau, pentru ca nici un copil cu autism izolat sa nu fie abandonat!