Autism Voice

Autism Voice

Bike 4 Life ~ 2021

Dată: 11 July 2021
Copiii din Autism Voice sunt izolați și neînțeleși din cauza unui diagnostic dur. Pentru ei, izolarea este un stil de viață. 1 din 54 de copii
[ Show more ]

2

Galantomi:

25

Donații:

3,968 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Copiii din Autism Voice sunt izolați și neînțeleși din cauza unui diagnostic dur. Pentru ei, izolarea este un stil de viață. 1 din 54 de copii este diagnosticat cu autism. În fiecare an, mii de copii primesc acest diagnostic grav. Mii de cereri, mii de părinți care cer ajutor pentru a-și trata copiii.

Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar copilul tău.

Pentru ei și tratamentul de care au nevoie, am creat Bike 4 Life, o călătorie a fiecăruia dintre noi, către o lume mai bună. 

În perioada 2 – 11 iulie 2021, ne dorim să facem o schimbare împreună. Poți participa la toată cursa virtuală, poți alege doar o categorie din cursă sau poți face o donație aici. Alegerea este a ta!

Fiecare suma strânsă cu această ocazie se va transforma în ore de terapie pentru cei 400 de copiii de care avem grijă. Fiecare 55 de lei= o ora de terapie! Fiecare oră poate însemna un cuvânt nou, un gest, o sansă pentru o viată normală. 

Iți mulțumim că te alături nouă. Împreună suntem o #VOCE pentru copiii cu autism care nu pot vorbi în numele lor și călătoria noastră le-o dăruim lor, cei care trăiesc o viață în izolare. 

Mai multe detalii despre cursă aici: http://bit.ly/Bike4Life2021.

#wereallinthistogether