An nou cu fapte noi! Imi daruiesc ziua de nastere copiilor speciali :)

 

Crina Diculescu Autism Voice

100% Complete
1,150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună,

Sunt Crina Diculescu, om de comunicare și networking, fondator al Dynamic Business Connections, o agenție de promovare și evenimente tip boutique care ajută mărcile să se conecteze, să se implice și să evolueze cu un public țintă specific, iar anul ăsta îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor speciali ai Autism Voice pentru că ador să ofer zâmbete celor care au nevoie.

Anul ăsta nu-mi doresc cadouri sau obiecte, ci doresc ca micuții cu autism să primească o voce în parcursul lor de recuperare și integrare. Cred cu tărie că orice facem azi, ne ajută înzecit mâine. 

Oricine poate să aibă un copil cu autism. Poate chiar eu voi avea cândva. Nu se știe. Dar ceea ce se știe sigur este că dacă azi fac ceva ca să existe resurse, pe viitor voi putea să beneficiez dacă voi avea vreodată nevoie. Și dacă nu voi avea eu nevoie, atunci poate o prietenă sau un partener. Cel mai simplu lucru din lume mi se pare să dăruiești, iar cel mai extraordinar lucru e atunci când construiești un viitor mai bun.

Așadar, dacă îmi ești prieten și vrei să-mi faci o mare bucurie, donează cadoul pe care mi l-ai fi luat copiilor din Autism Voice! Este cel mai frumos cadou pentru mine anul ăsta.

Puțin câte puțin, facem lumea mai bună în jurul nostru, iar copiii sunt viitorul tuturor.

Donează 50, 100 sau 150 de lei pentru un copil cu autism! Pe viitor, acel copil s-ar putea să fie colegul copilului tău sau colegul tău sau angajatul tău. Ce poate să fie mai grozav de atât? Împreună dăruim o voce copiilor cu autism!

Mulțumesc din suflet,

Crina

P.S. no matter what, don't forget to smile 1f642.png


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Mihai Bardan

150 RON
27 May 2021
04 May 2021

Andruti

100 RON
Happy Wonderful Day, Crin!! Lovely initiative!
24 Feb 2021
La Multi Ani cu intârziere. Frumos gest Crina! Bravo ție.
18 Feb 2021
10 Feb 2021

DP

50 RON
La multi ani, Crina! Felicitari pentru initiativa!
10 Feb 2021
Keep it up... DYNAMIC
10 Feb 2021
La multi ani!
09 Feb 2021
04 Feb 2021
Crina Diculescu : Autism Voice
An nou cu fapte noi! Imi daruiesc ziua de nastere copiilor speciali :)