Cel mai frumos cadou la 30 de ani

 

Sebastian Varjan Autism Voice

6.0606060606061% Complete
100 RON
Sumă strânsă
1,650 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

30 de km pentru 30 de ore de terapie!  

Anul acesta voi alerga câte un km pentru fiecare din cei 30 de ani pe care îi împlinesc. Am decis să alerg pentru copiii frumoși de la Autism Voice Romania. Deși nu i-am cunoscut personal, de aproape un an particip cu drag la toate provocările lansate de ei (fie în alergare sau chiar pe bicicletă), pentru că au ajuns să-mi fie ca o altă familie alături de alți oameni mișto care își dedică o parte din resurse pentru a-i ajuta să aibă un viitor mai bun.  

Așadar, cel mai frumos cadou pentru schimbarea de prefix este să adunăm împreună (cel puțin) 30 de ore de terapie pentru ei. Costul unei ore de terapie este 55 de lei, însă bucuria de pe chipul lor este cu siguranță mult mai valoroasă.  

Împreună, putem construi comunități puternice.    


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

„Atunci când nu mai poți, mai poți puțin” - Tiberiu Ușeriu
01 Apr 2021
Sebastian Varjan : Autism Voice
Cel mai frumos cadou la 30 de ani