Alex Panait - Autism Voice

Poate că dragostea este, într-adevăr, singurul răspuns!

770 RON Donatii stranse
77% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună ziua, eu sunt Alexandru Panait. Alexandru „Pericol” Panait. Pericol este numele meu mijlociu. Pfff, n-aveți idee de când îmi doream să folosesc asta în orice context.

Sunt un bărbat alb, heterosexual, de 35 de ani...fapt pentru care îmi cer scuze.  Cred în drepturi egale pentru toate cele 24 de genuri cunoscute și sunt de părere că testosteronul este cea mai nocivă armă chimică a vremurilor noastre.

Dar poate că toți poeții ăia fandosiți aveau dreptate. Poate că dragostea este, într-adevăr, singurul răspuns!

Pe 31 octombrie voi participa la cursa de 21 de km, în cadrul Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2021. Nu am voie nici de la doctori, nici nu sunt pregătit pentru asta. Dar nu am lăsat niciodată incompetența sau rațiunea elementară să mă împiedice din a mă arunca entuziast cu capul înainte în orice fel de provocare.

Alerg pentru ca niște copii cuminți, frumoși, deștepți, buni, copii tare speciali să beneficieze de ore de terapie adaptate nevoilor lor. Puteți să fiți alături de mine cu o donație cât de mică pe pagina mea de Galantom. Orice leu contează!

 

Cu respect, mă înclin!

Să fie Pace în lume! Să fie Pace pe Pământ!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Daruim VOCE copiilor cu autism! - 2021

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Fii parte dintr-o echipă de oameni cu suflet mare! Fii vocea copiilor cu autism!     Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alti prichindei ca ei au nevoie de terapie acum. Team Voice nu este doar o ec

7 Donatii

200 RON
Din suflet, cu speranta ca fiecare copil va avea parte de tot ce are nevoie pe acest Drum numit Viata.❤️
18 Oct 2021

Anonymous

150 RON
14 Oct 2021
Bafta! Sa strangi cat ti-ai propus!
08 Oct 2021
50 RON
06 Oct 2021
30 Sep 2021
30 Sep 2021
Nu am mai multi acum dar revin cu inca 100 :)
30 Sep 2021