”Nu mi-e teamă. M-am născut să fac asta.” (Ioana D'Arc)

 

Oana Monica Nae Autism Voice

58% Complete
1,450 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Gandhi spunea că, indiferent ce faci în viața asta, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci. Eu cred că semnificațiile gesturilor noastre, faptelor noastre, intențiilor noastre sunt cele pe care noi le dăm. Și gesturilor. Și faptelor. Și intențiilor. Materialitatea nu există, în sine. Ci doar dacă este fundamentată de ceva concret. Și consistent. De acțiuni și de vorbe, deopotrivă. Probabil că, în conștiința colectivă, faptele măsoară concretețea în alte dimensiuni, mai grandioase decât o fac vorbele. Dar eu cred că și unele, și celelalte sunt la fel de necesare. La fel de importante. Unii știu să construiască castele din litere puse laolaltă. Și le fac îndeajuns de durabile, cât să fie admirate de generații de-a rândul. Alții asudă permanent, cu o perseverență demnă de cea mai bună dintre cauze. Construind și ei altfel de castele. La fel de durabile.

Pe 1 Decembrie voi alerga din nou la maraton. Alți 42 de kilometri. Pentru o aceeași cauză – a copiilor cu autism. Pentru orele lor de terapie. Care durează o viață. Pentru că, dacă ceva mă sperie cu adevărat pe lumea asta, e imposibilitatea de a face alegeri. Și claustrarea în niște condiții umane care au fost livrate către un destinatar, de un expeditor necunoscut. 

Mulțumesc anticipat tuturor celor care vor dona bani pentru această cauză!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

8 Donații

G.M.

150 RON
11 Nov 2022
10 Oct 2022
Felicitari Oana! Sunt mandra de tine!
09 Oct 2022

Anonymous

50 RON
Fie ca toate clasele nebune la sala si slujba de duminica sa te fi ajutat !
08 Oct 2022
14 Sep 2022
500 RON
13 Sep 2022
Succes!
13 Sep 2022
Oana Monica Nae : Autism Voice
”Nu mi-e teamă. M-am născut să fac asta.” (Ioana D'Arc)