Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2024 pentru vocea copiilor cu autism!

 

Gabriela Popescu Autism Voice

100% Complete
555 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu mă pricep a spune prea multe, însă ce pot spune este că autoritățile nu alocă bani pentru comunitatea persoanelor diagnosticate cu autism, orele de terapie au costuri ridicate, iar  părinții  din păcate sunt nevoiți să faca eforturi disperate pentru a-și ajuta micuții cu acest diagnostic.

De ani buni donez cei 3,5% persoanelor cunoscute care se confruntă cu această problemă și din păcate numărul copiilor diagnosticați cu autism crește alarmant de la an la an.

Voi alerga motivată și plină de energie, voi da tot ce îmi stă în putere pe traseu pentru copiii diagnosticați cu autism, iar atunci când voi pierde din energie în timpul cursei, mă voi gândi la ei și îmi voi crește motivația să reușesc! ❤️

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

  Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice. Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

 

6 Donații

Donatie
24 Mar 2024

Cristescu Andreea

100 RON
Succes iubita mea Gabitza ❤️
19 Mar 2024
12 Mar 2024

Nicolae Balan

75 RON
12 Mar 2024
Să fie așa cum trebuie! Doamne ajută!
12 Mar 2024

Anonymous

30 RON
🪷
12 Mar 2024
Gabriela Popescu : Autism Voice
Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2024 pentru vocea copiilor cu autism!