Vocea copiilor cu autism

 

Cati Alexoaei Autism Voice

55.166666666667% Complete
1,655 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
9
Donații
178
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Da, urmează ziua mea de naștere și până acum m-am bucurat în fiecare an de cadourile primite de la voi. Vă mulțumesc!

Îmi doresc mult ca anul acesta să donez ziua mea de naștere Asociației Autism Voice! În acest mod, ziua mea de naștere va deveni Vocea copiilor cu autism, care se simt mici, într-o lume mare, plină de zgomote, pe care trebuie să învețe să le înțeleagă!  

De curând, într-o împrejurare nefericită, am apelat la Asociația Autism Voice, rugându-i să ofere sprijin și terapie unui băiețel ucrainian de 10 ani. S-au implicat din prima clipă!

Săptămâna trecuta m-am înscris la Bucharest Half Maraton, ca voluntar în cadrul Asociației Autism Voice, unde am susținut persoanele care au alergat și au strâns donații pentru ca Asociația să poată oferi sprijin, în mod gratuit, unui număr cât mai mare de copii cu autism. Cu această ocazie, am avut șansa să cunosc personal o parte din echipă extraordinară a Asociației.

Știu că întotdeauna mă pot baza pe voi! Vă rog să fiți alături de mine, ca de fiecare data, și să oferiți sprijin financiar Asociației Autism Voice, în locul cadourilor pe care mi le-ați fi oferit! Fiecare dar primit de la voi se va transforma într-un zâmbet sincer pe chipul unui copil! Donațiile voastre vor veni în ajutorul experților din cadrul Asociației, care încearcă să ajungă în casele familiilor care au copii cu tulburări din spectrul autist (TSA) sau comportamentale, dar nu își permit terapia și consilierea de specialitate.

Autism Voice dispune de două centre de terapie unde 400 de copii cu tulburări comportamentale de spectru autist sunt ajutați să se recupereze prin terapia ABA. Totodată, prin Autism Voice, peste 1.200 de părinți au fost prezenți la cursurile gratuite, aproximativ 2.000 de psihologi și specialiști au fost formați în terapia ABA (terapie prin repetiție) și peste 2.000 de cadre didactice au participat la programele de formare.

Banii donați merg direct în contul Autism Voice, prin intermediul platformei Galantom. Copiii cu TSA sau tulburări comportamentale au nevoie de sprijinul nostru acum, mai mult ca oricând!

Vă mulțumesc! Fiecare gest contează enorm!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

La mulți ani, Cati!❤
22 May 2022

Corina

105 RON
La mulți ani! Să te bucuri de tot ce e bun și frumos 🧡
22 May 2022
19 May 2022
19 May 2022

Anonymous

300 RON
Doamne-Ajuta!
17 May 2022
La multi ani fericiți și să ți se întoarcă tot binele pe care îl faci altora
17 May 2022

Madame Koko

225 RON
16 May 2022

Anonymous

75 RON
16 May 2022

Anonymous

300 RON
11 May 2022