Atelier de ziua mea

 

Oana Tesoi Autism Voice

26% Complete
520 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
11
Donații

"Nimeni nu îți poate schimba viața fără să te implici activ. Sau nu în bine cel puțin. Nu vorbim aici de extreme, de situații rare, întâmplări izolate sau situații grave care nu depind de tine, ci de provocările cu care te confrunți poate chiar zilnic, de felul în care privești lumea, de obiceiurile tale. Nimeni nu poate face în locul tău schimbările de care ai atât de mare nevoie. Nicio carte, niciun trainer, coach, terapeut și niciun workshop – oricât de bun/ă ar fi – nu îți va schimba viața. Pentru că viața ți-o schimbi doar tu. Un specialist te poate ajuta să capeți claritate, să înțelegi ce nu funcționează, de ce și ce opțiuni ai, dar toate astea fără ca tu să implementezi concret niște măsuri sunt egale cu zero.Când vine vorba de tine și de felul în care îți trăiești viața nimeni nu știe mai bine decât tine care e visul tău, spre ce te îndrepți, ce valori ai, ce e important pentru tine, cine ești și cine vrei să fii", spune Cristina Oțel.


Da, Cristina este invitata mea, in data de 21 nov 2020, incepand cu orele 16.00, intr-o dupa amiaza placuta de sambata, la un atelier online, pentru voi!

Asa cum ne place sa tinem pasul, o data la doua saptamani, sustinem ateliere online, unde ne bucuram de compania voastra, a invitatilor si de retetele pe care le preparam. De aceasta data, va pregatim retete rapide, utile si delicioase, pentru masa de Sarbatori. Abia astept!


Este adevarat ca este o zi speciala pentru mine, avand in vedere ca implinesc fabuloasa varsta de (sa va zic?)..ani si va invit pe toti, sa ne simtitm bine, impreuna, prin intermediul online-ului.


Acest eveniment este dedicat integral si in exclusivitate, copiilor Autism Voice! De aceea, va invit, pe toti cei care imi scrieti "La multi ani", sa mai alocati 10 secunde si sa donati 29lei, pentru strangerea de fonduri pentru acesti copii, care, fara terapie, nu au nici o sansa sa spere la o viata mai buna! Cunosc indeaproape atat asociatia, cat si copiii, am colaborat cu ei si mi-a ramas inima, acolo!


In cel mai scurt timp, voi reveni cu linkul unde puteti face donatiile, iar eu VA MULTUMESC! Este cel mai frumos cadou pe care mi-l puteti face, cu ocazia zilei mele de nastere.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 59 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar al tau. Împreună cu tine, le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la incluziune, la educație și la copilărie.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

Anonymous

100 RON
Sanatate si succes!
24 Nov 2020

Anonymous

155 RON
La multi ani!!
22 Nov 2020
21 Nov 2020
Mulți și frumosi ani! Grozava inițiativa! Felicitari! Sa auzim numai de bine! 🙏🌈🍀
21 Nov 2020
21 Nov 2020
La mulți ani, Oana! Sănătate și spor în toate!
21 Nov 2020
21 Nov 2020
La mulți ani și succes în tot ceea ce faci!
20 Nov 2020

Daniela

30 RON
La multi ani!
20 Nov 2020
18 Nov 2020

Anonymous

30 RON
18 Nov 2020